Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefskifte

Chefskifte

26-04-2015
Chefskifte 16. april 2015

Så skete det. Efter 5 års tro tjeneste som Kompagnichef har Mich Klausen søgt nye udfordringer. Han er blevet tilbudt at starte i et Før-leder forløb hos Politiet. Et tilbud som blandt andet blev en mulighed, fordi Mich har gennemført nogle rigtig fine uddannelser i Hjemmeværnet og vist, at han har lysten og evnerne til at være leder. Det bliver spændende at høre hvordan det går ham. Han bliver i kompagniet, så vi får lov at se ham engang i mellem, når tjenesten, uddannelsen og konen tillader det.
Der skal lyde en stor tak til Mich for hans indsats. Det er et godt kompagni han har overdraget. Samarbejdet med politiet er godt, og vi høster stor ros hos samarbejdspartnere og arrangører rundt omkring i byen.

Det var nok også derfor, at der var mødt over 30 mand op for at takke Mich og for at byde ham den nye velkommen.

Hvem er ham den nye så?
Jeg hedder Mikael Gadeberg, jeg er 31 år gammel og ansat ved Politiet i August 2010. Jeg kører til dagligt i Patruljedækningen i Vejle, hvor jeg har været siden juli 2013.
Privat bor jeg sammen med Nadia, som også er betjent i Horsens. Vi har et lille landsted uden for Vonge, hvor vi hygger os og nyder naturen.
Jeg aftjente min værnepligt ved Livgarden, hvor jeg startede i april 2007. Efter endt værnepligt forsatte jeg med Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse og fik en udsendelse til Afghanistan med Hold 6, hvor vi lå i Armadillo på kanten af Greenzone. En spændende og lærerig udsendelse.
Et halvt år efter hjemkomsten opsagde jeg min kontrakt for målrettet at gå efter at komme ind til politiet.

Jeg glæder mig meget til at trække i det grønne arbejdstøj igen.

Vi ses derude!

Mikael Gadeberg, ”Ham den nye CF”


​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224