Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Lykønskninger​ fra Distriktschef Oberstløjtnant Finn Jensen (Foto: S. Andersen)​

Flot udnævnelse som Kaptajn


Diplomet er modtaget og distinktionerne med de tre stjerne er sat på uniformen. Læs her hvordan man har det som nyudnævnt Kaptajn.


03-06-2019

Af K. Gunnestrup (RESKSPEC STHKVEJY) | Foto: S. Andersen (IOF HDEJY)

​Når man har brugt meget lang tid på en uddannelse, opstår der unægteligt et tomrum i den del af hjernen, der konstant har været i beredskab. Sådan beskriver - nu Kaptajn, Mads Kokholm også tilstanden han er i, her hvor chefkurset på Hjemmeværnsskolen er overstået. Diplomet er modtaget og distinktionerne med de tre stjerne er sat på uniformen. 

Mads har undervejs i sin uddannelse haft meget stor fokus på kursusopgaver og forberedelser, og der er nu lagt mange timer i gennemførelsen. Alt dette samtidig med, at han leder et stabskompagni, der er under opbygning - en opgave Mads som Kompagnichef også skal løse. herudover skal det øvrige civile og arbejdet skal passes, hvilket ikke levner mange ledige timer i døgnet. Men konklusionen er klar: "Det er uden tvivl et af de mest givende kurser jeg har deltaget på", siger Mads.

Rejsen Mads har været ude på har taget tre år, og det har noget tid ligget i kortene hos ham, at uddannelsen som kompagnichef var den vej han ville gå. Men det s​lutter ikke her. For der er mere visdom begravet i lokalerne på Hjemmeværnsskolen. I fremtiden står den på yderligere ledelseskurser og udvidet instruktørkursus for, som han siger: "Man kan altid blive klogere og udvide sin viden."

Mads er klar over, at der ikke er tid til at hvile på laurb​ær​rene. Der er stadig et kompagni, der skal bygges op, og det er en opgave, han har sagt 'ja'​ til. Der er her mange opgaver der skal løses, og der skal findes flere medlemmer - særligt til nøglefunktioner, så arbejdet rigtigt kan komme i gang. 

Tillykke til Mads med udnævnelsen...Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring