Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hvem laver planen?

Operativ planlægning er ikke helt som i Olsenbanden, selvom det samme sker - at planen kun holder til første møde med fjenden.

26-05-2018
Stabshjemmeværnskompagni Østjylland laver mange ting, som støtter hele distriktets opgaveløsning. En af de væsentlige opgaver er at stille en frivillig stab, der kan støtte distriktets faste ansatte i distriktets operative planlægning. 

Det er her der laves analyser, genereres løsninger og hvor den logistik der skal til, for at en plan kan gennemføres, tilvejebringes. En stab har også brug for at blive klogere, og derfor gennemfører den frivillige stab forskellige uddannelser, og i skrivende stund​ et seminar, der skal gøre os bedre til at løse vores opgaver. Bl.a. ved træning og rutinering af metodikker, der er tilsvarende dem som også benyttes på højere planlægningsniveauer i NATO.

Går du med en lille planlægger i maven, enten som erfaren eller som ny hjemmeværnssoldat, så er der også muligheder for dig. Skriv til adressen sthvkejy-rof@hjv.dk for mere information.

 




 
 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring