Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny værnspræst v/ HDKBH

​​Den nye værnspræst/feltpræst, Marie-Louise Bork Winther, fortæller om hvad HJV skal bruge en feltpræst til.

03-08-2019

​​​I forbindelse med STHVKKBH AKOS planlægningsweekend for 2020​​ på Høveltegård, havde vi inviteret den nye værnspræst/feltpræst, Marie-Louise Bork Winther, til komme og fortælle om hvad HJV skal bruge en feltpræst til.

Maria-Louise eller ML som hun også kaldes, er en meget behagelig person som man kan betro sig til, hvis man skulle have behov for at få lettet hjertet. Ligesom alle andre præster har ML tavshedspligt.

Grunden til at vi inviteret op på vores planlægningsweekend, var ikke kun så hun kunne fortælle en masse om hvorfor vi har en feltpræst, men det var også med stor vægt på at vi i STHVKKBH lige har mistet Lars Carstensen, en helt igennem fantastisk forsyner. Tabet af Lars har påvirket mange, såvel i kompagniet, som i hele distiktet. Derfor ville vi gerne have ML til at fortælle hvordan vi, som kompgani, kan komme videre efter dette store tab.

Alle kompagnier er velkommen til tage kontakt til ML, hvis man skulle have behov for dette. 


​Hun kan kontaktes på:​

MLBW@KM.dk

30 222 199


Hvis du vil vide mere

  • Værnspræst Marie-Louise Bork Winther
  • 30 222 199
  • MLBW@KM.dk
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring