Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​STABSKOMPAGNIETS Skyttehold til HDMVS Bredetved Challenge 2019

Spændende udfordringer ved Bredetved Challenge

Søndag 01 september afholdtes HDMVS Bredetved Challenge. Der var spændende udfordringer for alle skytter, udtænkt af LD SKYLÆ Karsten og hans håndgangne medhjælpere.

01-09-2019

​Det er kun SIKKAV der sætter grænser for kreativiteten. Og det betyder vide rammer, når Ledende Skydelærer Karsten orkestrerer skydningen.

De deltagende skyttehold blev mødt af overraskende og udfordrende discipliner under weekendens Holdkapskydning. Det betød, at holdene ikke på forhånd vidste, hvad der ventede dem og derfor ikke kunne forberede sig og træne i smug. Men en erfaren skytte skal kunne bringe sine færdigheder i spil også under vanskelige forhold, og skytterne tog det med højt humør.

Der blev vist højt niveau, både i skydekompetence og sportsmanship og der er al mulig god grund til, at flere finder vej til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestsjællands Holdkapskydning næste år.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring