Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​I STABSKOMPAGNIET står vi ikke tilbage for stående styrke, når det kommer til indtag af energidrikke.

Mandagstræning på Flyvestation Skalstrup

Hver mandag er der mulighed for en gang fælles træning i HDMVS træningslokaler på Flyvestation Skalstrup

11-06-2019

​Flere og flere får øjnene op for det lækre nye træningslokale på Flyvestation Skalstrup. Og det er der flere gode grunde til.

Lokalet er lyst, lækkert og ny-istandsat. Der er nye vægte og maskiner. Både til styrke- og kredsløbstræning. Og så er der en lækker multibane, velegnet til både hockey og badminton.

Den mere alvorlige grund til det øgede fokus på træning, er de krav, som stilles til den enkelte soldat i forbindelse med indsættelser. Vi skal kunne virke på stort set samme vilkår som soldater i stående styrke. Det kræver styrke og udholdenhed og derfor er den fysiske træning også kommet for at blive.

I STABSKOMPAGNIET har vi valgt at arrangere fælles træning om mandagen til administrationsaftenerne. Træningen er åben for alle, og om man er til løb, cykling, romaskine, hockeyspil eller om man bare vil bruge vægtene er ikke så vigtigt.

Det vigtige er, at vi får brugt kroppen og at vi har det sjovt sammen, mens vi gør det.

Kig forbi en mandag og vær med. Der er garanti for sved på panden og godt socialt samvær.

 

Fakta

Der er ingen formelle fysiske krav til at være aktiv i Hjemmeværnet. Men mange af vores nye opgaver kræver som minimum en fornuftig fysisk grundform. Midlertidig ansættelse kræver ALTID opfyldelse af Forsvarets Fysiske Basiskrav.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring