Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Befalingsmænd skal være glade
​IT-OF Carsten Bräuner nyder at være til befalingsmandsmøde

Befalingsmænd i fokus

Det skal være sjovt at være i hjemmeværnet. Det ved befalingsmændene i Stabskompagniet Sydøstjylland.

27-11-2015

​Befalingsmandsmøder skal være sjove, interessante samt give deltagerne noget med hjem, som de kan bruge i deres enheder. Det er med til at gøre arbejdet i hjemmeværnet spændende og motiverende.

Ved sidste BM-møde i STHVK SEJ (Stabskompagni Sydøstjylland) fik deltagerne en god oplevelse. Ikke mindst NK i Uddannelseselementet Per Munk Rossen noget med hjem.

KC Jens H. Brogaard tildeler NK UDD-ELM Per M. Rossen graden Sergent. Han har nemlig fuldført de uddannelser som kræves i hans funktion. Godt gået Per.

NK i Bevogtningsdelingen Christian Rømer kom for at fortæller om sine udsendelser for at støtte FN og det danske forsvar i deres missioner. Christian kunne berettet om mange episoder hvor spændinger skulle behandles ud fra kendskab til kulturen i det pågældende område.


Efter et spændende foredrag kunne enheder berette om deres arbejde og hvorledes de havde planlagt kommende aktiviteter i 2016.

Kompagnichef Jens Brogaard uddelte aktivitetskalenderen for 2016 og gennemgik de aktiviteter som har høj prioritering.

BM-weekend den 15.-16. januar bliver på Ryes kaserne, som vil komme til at indeholde en særlige oplevelse skabt i samabejde velfærdsofficeren på kaserne. Da vi skal være i front ved landsøvelsen 3.-5. juni med deltagere fra kongehuset og regeringen, skal færdighederne friskes op for befalingsmændene således at vi kan vise hvor gode hjemmeværnet er for det danske folk.

Under mødet serverede forplejningsgruppen ledet af Anna Marie og Bent kaffebord.

Næste store begivenhed i kompagniet er juleafslutningen med Gudstjeneste, julebuffé, uddeling af præmier og gradstegn og ikke mindst det store bankospil. Desuden deltager de fast-ansatte ved distriktet.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224