Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fanen føres ind
Jens Arne Pedersen og Steen Møller Nielsen førte fanen ind til juleafslutningen

Juleafslutning 2016

Rigtig mange tog imod indbydelsen til Stabskompagniets juleafslutning. Det er min fornemmelse at alle fik en god oplevelse med julesalmer, Gudstjeneste, julemiddag, tildeling af tegn samt bankospil.

10-12-2016

For Stabskompagni Sydøstjylland er det blevet en tradition at afholde juleafslutning i december måned. Også i 2016 blev dette et tilløbsstykke med knap 60 deltagere fra kompagniet og distriktets faste personel med tilknyttede ægtefæller/samlever.

Juleafslutningen blev afholdt den 6. december i Auditoriet ved at fanen blev ført ind, KC Jens Brogaard bød velkommen til alle med en særlig velkomst til Feltpræst Line Theresia Svendsen og musikerne fra Marinens Musikkorps Michael Lau Grunnet og Bente Grunnet. Pastor Line T. Svendsen bragte os julens budskab i datid "Og det skete i dage" og nutid "Og det skete ved folkeafstemning ... blev et barn født på en bænk på en banegård.. gav alle noget at tænke på. Tre salmer blev sunget ledet af hornmusik i bedste karat. Dernæst blev julemaden, som bestod af 16 forskellige retter, sat på bordet.


Og det ser ud til at man nyder Anna Marie og hendes forplejningsgruppes mad hos de unge deltagere.imens der hyggesnakkes om fælles oplevelser m.v.Uddeling af grads- og duelighedstegn

Flere skulle have tildelt gradstegn og den første blev leder af Uddannelseselementet Kim Gudiksen som blev udnævnt til kaptajn af Distriktschef Thomas Pedersen.

 


Årets hædersgave gik til KDOBM Jette Koch som en værdig ildsjæl der altid er parat når vi har brug for hjælp. Stort tak til Jette.


Nu kom turen til Annette Lorensen som DF for Komandodelingen, som blev udnævnt til Oversergent.og hvad skete der lige her - mangler fotografen - lidt skydetræning måske :)hvor vores forsyner Lars Olufsen altid er parat til at støtte.Her modtager Martin Pallesen guldtegn for LSV skydning.

DF Flemming Fini Petersen fik ordet


Fini og hans deling ville nemlig overbringe en tak til Annette Lorensen og Jens Brogaard for deres indsats overfor folk og fæ i bevogtningsdelingen.
Herefter blev kaffe og kage stillet på bordet imens bankepladerne blev fordelt. Nu skulle alle de pakker vindes på bankopladerne - og selvfølgelig med sidegevinster. Alle fulgte med på deres plader imens bankør Christian Rømer trak bankonumre i bedste forstand.

Aftenen sluttede med at fanen blev ført ud og alle blev ønsket en glædelig jul fra den afgående kompagnichef Jens Brogaard.

 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224