Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagnidagen 2017

Stabskompagniet havde en rigtig god kompagnidag på Hyby Fælled med god tilslutning af både aktive og deres pårørende lørdag den 17. juni

18-06-2017

​Dejligt at se at mange sætter pris på at være samlet til kompagnidag, hvor det sociale er i fokus og der er tid til at hygge med hinanden i leg og konkurrence. Det skal være med at skabe glæden ved at være medlem i hjemmeværnet og forståelsen for hinandens forskelligheder. Desuden er det med til at give de pårørende et kendskab til relationer i den aktives hverdag som soldat.

Kompagnidagen startede med kaffe og rundstykker - severet af forplejningsgruppen. Dernæst kunne vi se hvorledes en PMW er indrettet, da Peter havde arrangeret en fremvisning. For børnene blev dette til en hit da de aldrig før havde set en PMW indvendigt.

Løbet for alle 

Opdelt i fem hold begav de sig ud til fem poster med spændenden opgaver.

Ved post 1 skulle man ramme balloner på en roterende skive med et luftgevær. Det var sværere end man skulle tro og det lykkedes ikke alle at ramme en ballon.

men alle ville da forsøge at ramme.


Ved post 2 skulle man svare på 20 spørgsmål såsom hvilken farve har Arlas logo.

Post 3 var død - opgaven var at lave et indslag til middagen. Hvilket alle klarede flot.

Ved post 4 gjaldt det tennisgolf - hvor man skulle få tennisbolde i 10 huller. Det var en udfordring da græsset netop var blevet slået og gjorde det svært at ramme hullerne.Post 5 bestod af to udfordringer - nemlig afstandsbedømmelse og håndgranatkast.


Afstandsbedømmelsen foregik på toppen af container.

og flere manglede lidt træning i at bedømme en afstand.Grill middagen
Traditionen tro serverede forplejningsgruppem med Anna Marie i spidsen et overdådigt middag.


Her ses buffeen med mange forskellige gode retter.Alt i alt havde tror jeg at alle havde en rigtig god oplevelse - derfor tak til alle som bidrog til at kompagnidagen blev til en god oplevelse for børn og voksne.

 

Red: Jens Brogaard


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224