Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Brian Stausholm Berling begravelse 24. marts 2017
​Brian Stausholm Berlings begravelse 24. marts 2017

Mindeord til Brian Stausholm Berling

Der er mennesker, der sætter sig dybe spor i deres omgivelser, ofte på grund af deres personlighed eller hvad de har gjort for andre.

29-03-2017
​Brian Stausholm Berling var sådan en type, som man simpelthen bare syntes rigtigt godt om, og som var en god kammerat. Brian var meget aktivt medlem af politihjemmeværnskompagni Kolding gennem en del år, på trods af nedsat lungekapacitet. Vi andre mærkede ikke ret meget til det, for ofte kunne han udmanøvrere os i de fysiske øvelser. Brian var ofte med som figurant for politifolk, der skulle træne særlige opgaveløsninger. Øvelser, hvor man må regne med en ublid medfart, hvis det skal være realistisk. Engang gik vi fra sådan en øvelser med blå mærker, sæbeøjne og godt ømme i kroppen, og alligevel skraldgrinede vi - ikke mindst på grund af Brians humør og væremåde. Ligeledes på distriktsniveau var Brian en skattet kollega, hvor han hurtigt fik et stort netværk.
 
Brian fik for et par år siden en kone, Lea, og sidste år en søn, Oskar, og det var tydeligt at han aldrig har været mere lykkelig. Han nåede sin 39 års fødselsdag den 6/3, men allerede kort tid efter, 18/3, gav kroppen op.
 
Selv om Brian har været væk fra den aktive struktur i nogle år, blev han ikke glemt. Én gang hjemmeværner, altid hjemmeværner.
Deltagere, både menige og chefer fra kompagniet og andre kompagnier deltog i den bevægende ceremoni, da Brian blev begravet fra Lee Kirke ved Viborg den 24/3-17 i en fyldt kirke.
 
Æret være dit minde, Brian.
 
(fotos fra begravelsen: Steen Gelbak, redigeret af Steffan Thygesen & Per Rossen)

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224