Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny kompagnichef i STHVK SEJ
​Distriktschef Thomas Pedersen tildeler Bjarne Andresen kompagniledelsen

Nytaarsparole 2017

Mange deltog i årets Nytårsparole hvor Jens Brogaard overgav kommandoen til Bjarne Andresen.

05-01-2017

​Stort fremmøde til årets nytårsparole hvor fanen blev ført ind under musikken Frederik d. 9. humørmarch.

KC Jens Brogaard bød velkommen og uddelte dernæst gradstegn til førerne i Bevogtningsdelingen.


Fra venstre: Casper Mahon Nielsen (KP), Jørgen R. Damgaard (KP), Peter C. Sørensen (SG), Flemming Fini Petersen (OS) og KC Jens Brogaard
Stort tillykke til alle BEF i BEVDEL og held og lykke med det vigtige arbejde som venter jer var ønsket fra KC.

Årstegn

Nu kom turen til tildeling af årstegn, hvor der var tre som skulle have 10 års tegn - nemlig

  • Ünal Ekici
  • Brian Stausholm Berling
  • Kenneth K. Jensen

Kun Kenneth havde mulighed for fremmøde og modtog sit 10 års tegn.Kenneth K. Nielsen modtager 10 års tegn af KC Jens Brogaard

Diplomer

 Kun en fik ikke sit diplom ved juleafslutningen:


Inger Lise Nielsen modtog diplom i Førstehjælp - fik 78 point. Stort tillykke.

KC siger farvel

Jens Brogaard har været KC siden 1. januar 2014 og har gennem disse år arbejdet for at gøre kompagniet stærk på en række områder.

Han valgte at berette om kompagniets aktiviteter for 2016 og takke for den fine opbakning omkring landsøvelsen i juni måned på Kolding Storcenter. Desuden blev skydning og førstehjælp vedligeholdt af mange.

Kompagniet nåede 14392 timer i 2016 hvilket giver en gennemnit på omkring 144 timer. Heraf var der 26 som havde over 200 timer og hvor IT-OF toppede med over 1100 timer. Generelt var det meget possitiv, men der er desværre også alt for mange som ikke har nået de 24 timer og som bliver bedt om at gå i reserven.

KC takkede alle for det gode samarbejde i hans tid som kompagnichef og håber at man vil tage godt imod Bjarne Andresen som ny KC.

Super anretning

Til nytårsparolen serverede forplejningsgruppen en super flot anretning.

Kompagnidrammen

Vores historiker Knud Jørgensen har lavet en kompagnidram som alle fik mulighed for at nyde. 
Fini viser drammen frem.

Stabskompagniets historie

Efter KC ønske har Knud Jørgensen forfattet historien for Stabskompagniet for perioden 1954 - 2016. I historien fortælles om vigtige episoder for kompagniet og større aktiviteter, mærke- og mindedage m.v. Ligeledes finde oversigt over uddannelser og indsættelser som kompagniet har deltaget i over perioden.

Et afsnit giver en oversigt over kompagninavne, hjemsted og kompagnichefer.

Et god beskrivelse af kompagniets historie - hvilket også distriktschefen satte pris på ved at tildele Knud Jørgensen Commandors Coin.Distriktschefen har ordet

Chefen for Sydøstjyllands distrikt takke kompagniet for opbakningen til de opgaver som stabskompagniet skulle gennemføre. Særligt lykkedes opgaven til landsøvelsen rigtig flot, hvilket omfattede indkvartering og forplejning på Hansenberg.

Han takkede Jens Brogaard for sin indsats og den stædighed som har medført at kompagniet har gennemført rigtig mange aktiviteter til stor tilfredshed.

Som afgående KC modtog Jens Brogaard distriktsskjoldet samt Commandors coin.KC Jens Brogaard modtager af distriktschefen Thomas Pedersen distriktsskjoldet i forbindelse med afgivelse af kompagniet på grund af alder.

 

 

 

Både Knud Jørgensen og Jens Brogaard modtog Commandors Coin for særlig indsats.

 

 

 

 

 

Kommandooverdragelsen

Nu er tiden kommet til at Jens Brogaard, som symbol på afgivelse af kompagniet, overdrager fanen til distiktschefen. hvorefter MJ Thomas Pedersen overdrager fanen til kommende kompagnichef Bjarne Andresen.


Bjarne Andresen modtager fanen og indtræder hermed som kompagnichef for stabskompagni Sydøstjylland - tillykke hermed.

KC har ordet 

 Bjarne Andresen takke afgående KC for tilliden og ser frem til et godt samarbejde i fremtiden med alle i kompagniet. Jens tiltræder stilling som NK.

Aftenen sluttede med at fanen blev ført ud og KC takke alle for fremmøde.

Nytårsparolen blev en god oplevelse.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224