Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

AI og chatrobotter


Med kunstig intelligens lige ved dine fingerspidser, skal du som HJV personel tænke over, hvad du skriver om visse emner

16-07-2023


I dag er det blevet nemmere på nogen områder, når man eksempelvis gerne vil være med i debatten om forsvaret eller lave et nyhedsbrev eller noget helt tredje.

Debatten er fri, men som medlem af HJV har man altid skulle overveje, om man skriver om noget, som er klassificeret – det må du selvfølgelig ikke.

Chat robotter og AI er kommet for at blive, og i den forbindelse har HJV lavet en vejledning, som du kan bruge som en guideline i din brug af AI, når du chatter. Du må diskutere og debattere alt det du vil, du skal bare huske, at der er visse ting, du lige skal tænke over.

Derfor er der lavet en guideline (PDF) for at hjælpe dig i kampen mod ondsindede aktører og for at fortælle dig, hvilke områder du uden problemer kan debattere.

Se menukortet her – og ellers hent den lille en-sides PDF vedhæftet her.

​​AI_infodel.pdf


God resten af sommeren og god fornøjelse i den elektroniske verden.

​Se et menukort her:

Chat_menu_2023.jpg


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring