Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

DF sammenkomst


Årets sidste møde

22-12-2020

​​

KC og delingsførerne satte sig sammen på en af årets sidste dage. Det hele foregik i en sky af håndsprit og behørig afstand .... med et skud æbleskiver til at holde mødet på rette kurs :)

Undervejs i mødet fik kredsen besøg af distriktets nye CHOPU/major Kenneth, som orienterede os om, hvorledes han så sin opgave, og hvor han så distriktet i relation til Corona og 2021.

Og der er ingen tvivl om, at Corona​ har ødelagt meget for delingerne og deres planlægning. Delingsførerne fortalte om status på deres delinger pt. og der blev talt om, at vi næste år skulle holde en endags øvelse, hvor vi samlede alle grenene af kompagniet og fik en større øvelse op og stå. Bare for at indøve samarbejdet i kompagniet, som jo består af specialister med hvert deres speciale - arbejdsopgaver, som ofte stikker i vidt forskellige retninger.

KC og delingsførerne benyttede lejligheden til at ønske hinanden og kompagniet en glædelig jul samt et godt og fredfyldt nyt år!

CHOPU_Kenneth2.jpg
CHOPU Kenneth

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring