Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HJV Magasinet


Du skal tilmelde dig hvis du vil have det trykte magasin

14-01-2022


Der er ændring i, hvordan du fremover vil modtage Hjemmeværnsmagasinet.


Hidtil er magasinet kommet med posten hjem til alle, men fremover vil du modtage det i din MA E-mail postkasse.

Hvis du ønsker det, så ER det dog muligt stadig at få et trykt magasin leveret. Nedenstående er en artikel på hjv.dk om dette - og om, hvordan du forholder dig.

Godt nytår!


ARTIKLEN

Hvis du i fremtiden ønsker at modtage Hjemmeværnsmagasinet i postkassen, skal du fra nu af selv vælge det til via nedenstående link.

https://surveys.enalyzer.com?pid=t5pf2s2h

Her skal du acceptere, at du gerne vil modtage magasinet fysisk og oplyse dit MA-nummer.
I første omgang vil alle, der melder sig til via ovenstående link senest d. 31. januar 2022, modtage maj-udgaven af magasinet fysisk.

Den tidlige deadline er nødvendig, da trykkeriet skal bestille papir hjem til print af magasinet. Efterfølgende vil der løbende blive trukket tilmeldingslister til de fremtidige udgaver.

Baseret på undersøgelse

En større læserundersøgelse i slutningen af 2020 viste, at en stor andel af Hjemmeværnsmagasinets læsere hellere ville modtage magasinet online i stedet for fysisk.
På baggrund af dette blev det besluttet at lave magasinet til en tilvalgsordning. Beslutningen understøtter både Hjemmeværnets digitale omstilling og Forsvarsministeriets grønne initiativer.

Modtag magasinet digitalt

Selvom du ikke ønsker at modtage magasinet fysisk, vil du stadig modtage det i din mailindbakke på HJV.DK. Derudover kan du stadig finde magasinet i en onlineudgave på HJV.DK som altid.


Artiklen finder du HER

https://www.hjv.dk/oe/HJK/medlem/nyheder/Sider/Vil-du-fysisk-modtage-Hjemmev%C3%A6rnsmagasinet.aspx

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring