Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny STOR monitor på Skovhuse


75" skærm er nu sat op i undervisningskøkkenet!

01-08-2020

​​

Nu bliver det nemmere at være underviser og nemmere at være kursist eller bare deltager i et arrangement på Skovhuse, hvor der skal bruges en stor skærm til at se, hvad der sker.

KC og NK ansøgte Lymanns Fond om at få en stor skærm til fælles bedste for alle tre kompagnier​ samt MOTOV, der benytter Skovhuse ... og det lykkedes virkeligt - de bevilgede penge til, at vi kunne købe en 75" skærm.

I går satte KC og STDF storskærmen op, og efter meget møje og besvær sidder den nu lige så flot på væggen.

75-monitor.jpg


Og det stopper ikke der!

NK har anskaffet en PC til at slutte til skærmen. Der mangler bare et nyt kabel, så tilsluttes der en PC, der kan bruges også til tunge videoopgaver eksempelvis - med masser af ydekraft. Det skal ikke længere være underviseren, der skal vente på udstyret, som det var tilfældet med det måske 10 år gamle udstyr, der var tilsluttet.

Så det var en tilfreds KC, der kunne melde, at alle tre kompagnier nu har fået meget bedre muligheder for at undervise og lave IT aktiviteter i køkkenundervisnings lokalerne.

Nu mangler vi lige det sidste, og så er vi klar ... og så er spørgsmålet, om du også er ved at være klar?

Sommerferien er ved at være overstået, og vi skal i gang igen. Du skal stadig tænke dig om med hensyn til COVID-19/Corona. Dine Delingsførere er i gang med planlægningen for 2021, så hvis du har input til dem, så er det bare at tale med dem :)

Vel mødt i lokalerne - og ude i felten!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring