Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Arkivbillede fra BM weekend i Jægerspris

Virtuelt BM møde


Så har vi afholdt kompagniets første VIRTUELLE BM møde

29-01-2021

​​

Tirsdag den 26.januar 2021 var en historisk dag i Stabskompagniet.

Her havde man i Coronaens skygge valgt at afholde januars befalingsmandsmøde bagved PC skærmen.

Kompagniet har før holdt små virtuelle møder i ledelsen - herunder med delingsførerne.

Men denne gang skulle det være: nu ønskede KC at samvirke med alle befalingshavende i kompagniet via internettet.

Som forventet var starten lidt morsom, men med smil og overbærenhed fik vi efter kort tid tingene til at fungere tilfredsstillende.

Og lad os bare konstatere, at formatet HOLDER - det er ikke sidste gang, vi afholder sådanne møder virtuelt!

Man kan ikke afskaffe alle fysiske møder - nogen gange er det også vigtigt, at vi kan se hinanden i øjnene og give håndslag på aftaler. Men den nødvendige information fra KC og ledelsen til de befalingshavende kan snildt klares virtuelt. Så det vil der komme mere af fremadrettet!

Nu gælder det om at få forklaret til alle BM/BH, at det er relativt enkelt at koble sig på et sådant virtuelt møde. Har man tekniske udfordringer, kan man ringe/maile til enten STABDF Benny eller UDSTOF Jan, som hellere end gerne hjælper en kollega med at få styr på den uregerlige teknik. Mangler man fysisk en PC, så kan man kontakte UDSTOF Jan, som vil forsøge at afhjælpe problemet.

Der er lagt en brugervejledning op på hjemmesiden.


Med vores opfindelse e-net - opfundet og startet op af Jimmy og godt støttet af KDODEL - og nu også vores virtuelle møder, har vi taget nogle gode skridt ind i IT verdenens fagre muligheder.

Vel mødt til næste møde!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring