Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Peter Gast Regatta 2019

Chefen har ordet Tak for i år

En tak for året der er gået, highlights af nogle af de ting som er sket siden sidste udgivelse af "Chefen har ordet".

29-12-2020

​​Så er året ved at nå sin ende og 2021 er lige rundt om hjørnet.

Der har været fart på over feltet siden Februar og det ser ud til det stærkt fortsætter, med et rigtig godt fyldt AKOS for 2021, der bliver set meget frem til mange gode aktiviteter i 2021. Man kan allerede nu gå ind og tilmelde sig og skrive i sin kalender.

Nogle highlights siden sidste "Chefen har ordet"

Der har været stor aktivitet i rekruterings sektionen, lige fra møder til rent faktisk at rekrutere kommende medlemer, som må siges at have øget vores styrke tal en del igennem de sidste par år. Derudover har rekruterings sektionen også måtte stå model for HJV magasinet, som kan tydeligt ses i det sidste nye HJV magasin, hvor Ærø har fået forsiden. fortsæt det store flotte stykke arbejde. 

March træningerne har også kørt godt på siden sidst, det kunne ligne en god tradition der er blevet stablet på benene, det pynter utrolig godt i det Ærøske landskab med den uniformeret soldat med VFUAER logo på ærmet.

Der skal ikke glemmes at trods en hel del øvelser og træning, sker der også skarpe opgaver ind i blandt, d. 8. Nov blev der fundet en mistænkelig genstand på en strand, som HDFYN VO og politi ville have afspærret, indtil rydningsassistenterne kom. BRAVO ZULU til dem der var indsat i opgaven og løste den.

Der blev ikke alene afholdt 1 skydning i slutningen på året, men hele 2 skydninger, henholdsvis i November og December, det er min forhåbning at tallet bliver noget større næste år med skydninger, frem for hvad vi har kunne præstere i år. Dog har COVID-19 situationen ikke gjort det nemmere for 2020 i denne relation.

Der var fuld gang i computerne, nok til at luften på Ulveholm blev lummer til sidst, da der var SITAWARE HQ træning og øvelse, dette er som et led i det udstyr som skal bruges i underafdelingens O-rum, som er under stærk opbygning, som regnes med at skulle være tilstede ved så mange interne øvelser på øen som muligt.

Som mange sikkert har set og fundet ud af, så er der ingen Nytårsparoler i Januar, det skyldes COVID-19, at det er befalet oppe fra at man ikke må afholde nytårsparoler, for vores egen sikkerhedsskyld. Håber naturligvis at dette kan blive aktuelt snart igen med den nye vaccine. Der arbejdes dog på et sommer arrangement, mere om dette vil komme når tiden nærmer sig.

I takt med der ikke er nogen nytårs parole, hvor vi normalt uddelere medaljer og præmier, må medaljerne vente lidt, men vi har 1 som ikke kan vente, vi har den præmie som hedder "Årets mest Aktive" som gives til den mest aktive medlem som ikke er befalingsmand eller officer, det vil sige Menig, Korporal og specialister. Denne præmie bliver i år givet til:

Med 480 Timer og 50 min. bliver vinderen af Årets mest aktive 2020, MG Christian Fuglsang.


jeg ser frem til året 2021, med godt samarbejde sammen med jer alle, hvor vi vil styrke vores kompetencer og viderudvikle dem, gør det vi er bedst til, løse de opgaver vi bliver tildelt og ikke mindst, være Værnsfælles.

Tak for et hårdt og godt 2020, vi ses i det nye.


Chef Ærø

Kenny Søby Jørgensen




Fakta

​Værnsfælles Underafdeling Ærø (VFUAER) er den eneste værnsfælles underafdeling i landet, som betyder at man har kombineret alle værnsgrene i et.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring