Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Julehilsen

Julehilsen fra Værnsfælles Underafdeling Ærø

Året er nu snart ved at nærme sig sin slutning. Det er i denne tid vi normalvis ville bruge noget af tiden til fællessamvær. I form af sociale sammenkomster, dette er dog ikke muligt, desværre.

01-12-2020

​Af: Atli Reginsson Mikkelsen, Rekrutteringsspecialist 

Året er nu snart ved at nærme sig sin slutning. Det er i denne tid vi normalvis ville bruge noget af tiden til fællessamvær. I form af sociale sammenkomster, dette er dog ikke muligt, desværre. Vi skulle i disse tider fortælle historier om årets løb i fysisk fællesskab. 

Vi vil derfor opfordre til at man deler ens gode historier fra årets løb på anden vis, måske over en digital platform. Fordi vi må ikke glemme at det er historierne og det fællesskab vi har som skaber os. Det holder liv i os. Den gode historie er yderst vigtigt for hele vores eksistensgrundlag. 

Lad os sammen håbe, at næste jul vil give mulighed for det fællessamvær. 

Vi i Værnsfælles Underafdeling Ærø, takker alle for et oprigtigt godt år, og glæder os til det forsatte samarbejde i det nye år. 

Vi ønsker jer en rigtigt glædelig jul og et lykkeligt og velsignet nytår. Med ønsker om et godt og bedre 2021.

Venlige julehilsener 

Værnsfælles Underafdeling Ærø


Fakta

​Værnsfællesunderafdeling Ærø er et fællesskab af omkring 60 aktive medlemmer. Vi støtter daglig det danske samfund i et bredt udvalg af opgaver. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring