Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Gruppen ude og gå.

Bevogtningsgruppen rutinerne i efterårsferien

Hjemmeværn Ærøs bevogtningsgruppe har i lørdags rutineret i de forskellige opgaver gruppen skal klare. Gruppeføreren for vores bevogtningsgruppe beretter her hvordan dagen gik. 

19-10-2020

​Af: Atli Reginsson Mikkelsen, REKSPEC 

Dagen startede ud med at der blev gået en frisk tur fra Ærøskøbing ud til Ulveholm, derfra blev der startet noget excercits træning, hvor alt det grundlæggende blev genopfrisket.

Efter der var styr på det basale, rykkede gruppen inden for på Ulveholm, hvor der blev snakket om hvilke formationer vi bruger i felten samt opbygning af beredskabsområde. Da gruppen begyndte at se trætte ud pga. alt teorien, rykkede vi igen udenfor, hvor vi øvede formationer i praksis, for derefter at snakke om beredskabsområdes placering og evt. måder at gøre det på ude i terrænet.

Hele dagen var en igennem succes og vi sluttede det hele af med en hyggelig gåtur tilbage til Ærøskøbing.


Fakta

​Værnsfællesunderafdeling Ærø er et fællesskab af omkring 60 aktive medlemmer. Vi støtter daglig det danske samfund i et bredt udvalg af opgaver. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring