Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Stemmingsbillede fra underafdelingenslokaler

Hjemmeværn Ærø klar til genåbning

Så kom den længe ventede nyhed. Vi må nu igen fortage almindelige aktiviteter i underafdelingen. Meldingerne har været mange men den vigtigste er nu kommet vi må sætte farten op til næsten fuld fart og inden længes sættes den på fuld fart.​

02-06-2020

Tvivl ej, Hjemmeværn Ærø har hele tiden været helt klar til at rykke ud med kort varsel skulle dette blive nødvendigt, ligesom vi ellers altid er klare alle dage i året, nat og dag klar til at støtte når Fyn har brug for hjælp.  

Men under krisen har vi ikke kunnet lave almindelige aktiviteter og uddannelse af vores personale. Aktiviteter som førstehjælp, skydning og rutinering af vores soldater færdigheder. Har ligget i dvæle det sidste lange stykke tid. Nu kan vi så endelig komme i gang igen. 

Denne igangsætning af underafdelingen kommer lige som hos alle andre ikke uden restriktioner. Vi skal lige som hele landet følge myndighedernes anbefalinger vedrørende vores alle sammen sundhed. Dette har derfor betydet at vores lokaler skulle gøres ekstra rene og desinficeret. Således har to af vores folk haft meget travlt den seneste tid for at gennemføre denne opgave inden at vi igen kunne komme i gang. 

Opgaven er fuldført og alle lokaler er nu klar til at tages i brug igen. Og det betyder at Hjemmeværn Ærø er klar til genåbning. Vi er spændte på at komme i fuld sving, samt ordenligt at kunne byde to nye medlemmer velkommen til Hjemmeværn Ærø. Disse to medlemmer har været optaget i underafdelingen lige før og under krisen derfor har vi ikke haft muligheden til fysisk at møde dem til vores aktiviteter. 

Af: Atli Reginsson Mikkelsen, Rekrutteringsspecialist  

Ude i siden finder du links til vores sider på de sociale medier. Giv et like og følg os der for yderligere information.

Fakta

​Vi er en underafdeling i rivende udvikling. Vil du være en del af os og hjælpe samfundet? Kontakt da vores Rekrutteringsspecialist

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224