Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Virksomhedshjemmeværnskompagni Aarhus

 
Virksomhedshjemmeværnet
 
Virksomhedshjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte virksomheder, Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Virksomhedshjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse, samt specialistuddannelse i forhold opgaveløsning for vores samarbejdspartnere. Opgaverne spænder lige fra støtte til vores samarbejdspartnere, til bevogtning og sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. 
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet herunder personel fra Virksomhedshjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
 
Virksomhedshjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.

 OE Nyheder

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra VHD

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224