Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Lars Moeller 11 okt 2017

KMP møde 11 oktober 2017

16-10-2017

Kompagnimødet onsdag d 11 oktober forløb lidt anderledes en sædvanligt.

Vi tog nemlig på kompagnitur. Denne gang ikke i biografen men til et foredrag med fhv. Oberst Lars R Møller, som fortalte om sin nye bog ”Specialoperationer” . Bogen kunne man efter foredraget købe, med forfatterens autograf, dvs der blev nu temmelig hurtigt udsolgt. Forlagets trykkemaskine kunne ikke helt følge med.

Fra teaseren til foredraget:

Lars Møller giver i "Specialoperationer" et indblik i, hvad specialstyrkerne lavede under den kolde krig og hvad de laver i dag. Styrkens udvikling og filosofi gennemgås, inden der tages hul på nogle fantastiske historier.

Bogen giver desuden et indblik i de italienske specialstyrker der skabte inspirationen til dannelsen af Navy Seals og frømandskorpset, helt tilbage i anden verdenskrig.

"Specialoperationer" er en bog om frøerne og jægerne, der gør det umulige muligt og som har leveret afgørende indsatser indenfor den nyere historie.

Efter foredraget fandt vi et lille vandhul hvor vi kunne diskutere oplevelsen.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224