Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Velkommen til Virksomhedshjemmeværnskompagni Holstebro's hjemmeside

 
Velkommen til
Virksomhedshjemmeværnskompagni Holstebro's hjemmeside
VHK-HOL
 
Kompagniets (KMP) opgaver er stort set ens med almindelige Hærhjemmeværns KMP. Dog er der en væsentlig forskel: Vi skal som specialenhed med specialviden om jernbane kunne støtte øvrige dele af hjemmeværnet under indsættelser.
 
I KMP har vi nogle medlemmer med flere missioner bag sig. Flere har benyttet sig af muligheden for at være frivillig i Hjemmeværnet samtidig med at de har en professionel karriere i Forsvaret (FSV) Dette er med til at gøre forskellen på vores KMP og andre KMP.
 
 
I spalten i venstre side kan du læse om KMP ”Vision, Mission og Værdigrundlag” som vi forsøger at leve op til.
Der er selvføldig plads til alle i KMP. Både dem der vil være meget aktive men også dem der vil være lidt aktive. Vi forventer kun at folk har mindst 24 timer om året og gennemført deres grundlægende militære efteruddannelse for frivillige (GME-F)
For al Hjemmeværnstjeneste er der en prioterings rækkefølge for deltagelse og den skal der ikke laves om på.
Rækkefølgen er: 
  • Familie
  • Arbejde
  • Hjemmeværns aktiviteter
Du kan søge om optagelse i KMP såfremt at du vil arbejde på at nå KMP ”Vision, Mission og Værdigrundlag” samt bor inden for vores områdes grænser.
Da vi er et jernbane KMP er vores ydre KMP grænse ca. inden for det område der ligger mellem byerne: Thisted, Ulstrup, Alken, Grejsdalen og Esbjerg. 
Ivan Højlund
Kompagnichef
VHK-HOL

 VHKHOL.jpg

​​​

 OE Nyheder

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra VHD

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224