Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Øvelseskort

Krig i stor skala – næsten som under den store feltøvelse

Støt op om denne aktivitet som din KC og de andre KC’er er blevet enige om at gennemføre.
Ps: foregår i Karup øvelsesterræn

08-09-2014
 ​I denne weekend vil vi du få brugt  alle dine grundlæggende militære færdigheder således at  du kan overleve på kamppladsen .
Vi vil bruge hele lørdagen på at forberede den store delings kamp hvor vi vil gennemføre en krig mellem en Blå deling som forskyder/angriber gennem et DEL ansvarsområde og en Rød deling som forsvarere det samme DEL ansvarsområde.
Nyhed - krig 2,1.png
Gennem denne krig vil du komme til at anvende næsten hele den militære grunduddannelse du har opnået gennem de sidste mange år.
Du vil blive stillet overfor at skulle  forskyde  ad en rute, pludseligt ildoverfald  fra fjenden/og på fjenden,  frigøre  dig fra ”kill-zonen”,  redde dine sårede  kammerater ud af ”kill-zone”, gennemføre  indledende behandling  under kamp,  reorganisere  og fortsætte kampen,  koordinering  mellem GRP og DEL,  ildfordeling ,  ildforlægning , anvendelse af kort ,  indbrud/gennembrud  i kampstillinger,  indbrud i hus og rumkamp , og naturligvis vil du også komme igennem at  frigøre under kamp .
Nyhed - krig 3,1.png

Glemte jeg at sige at det hele  foregår med FX  og at jo bedre i er til at  overraske og drille fjenden  jo sjovere bliver det (kravet er at kan det foregå i virkeligheden så er kampdommeren med på den)
PS:
Vi har taget højde for de erfarne HJV soldaters skavanker så de kan deltage i hele øvelsen.
Vi har behov for nogle DF og GF der ønsker at blive  verdensmestre i krigens kunst

Nyhed - krig 4,1.png

(øvelsen blev gennemført i april 2014)

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224