Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Det var en glad og stolt hjemmeværnssoldat, der modtog velfortjente klapsalver for sit mangeårige bidrag til kompagniets kommunikation.

Befalingsmands- og specialistmøde

I forbindelse med møde i kompagniet, overraskede chefen en af folkene med en flot hyldest for hans mangeårige indsats.

01-09-2020

​Af: Recspec 1-2, LT K.H.Ophus

Onsdag aften havde chefen, for første gang siden corona-krisens start, samlet alle sine befalingsmænd og specialister. Det blev en lang, men god aften, hvor vi nåede hele vejen rundt, ligesom der også blev tid til socialisere. 

Efter chefens velkomst, fik aftenens gæst ordet, chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, oberstløjtnant Vilhelm R. Elsang. Han gav en grundig opdatering omkring corona-situationen, hvor der også lød en tak til kompagniet for den støtte vi gav i de første kritiske 14 dage. Der lød også en tak for indsatsen på S-togsnettet i den efterfølgende periode, hvor vi virkelig fik mulighed for at vise vores særlige kompetencer. Der ud over orienterede han om distriktets opgaver og prioriteter fremadrettet. 

 

79,8%

Inden oberstløjtnanten forlod selskabet, nåede næstkommanderende, med et glimt i øjet, lige at gøre ham opmærksom på, at han naturligvis beklagede at kompagniets uddannelsesniveau pt. "kun" er på 79.8% (af medlemmer, der har krævede uddannelse), da distriktets mål er 80%. Sammen med distriktschefen, forlod også kompagnichefen mødet, for at deltage i chefmøde via SKYPE. Næstkommanderende tog over og vi fik gennemgået uddannelse, aktiviteter for resten af året, samt næste år, hvervning, informationstjenesten og bordet rundt.


Et særligt festligt indslag 

Ud over dette nåede vi også en lille fejring. Efter aftensmaden trådte chefen os an i gården, til en lille højtidelighed. Kenneth Sørensen blev kaldt frem og overrakt en flot plakat, en kollage med samtlige SPORSKIFTET-forsider de sidste 10 år. Vores kompagniblad SPORSKIFTET udkommer ikke længere i papirform, men udelukkende i digital form. Som en lille erindring om det trykte blad, har vi lavet en stor plakat, der kan ses på Djursvang – og nu også hjemme hos Kenneth. 

Årsagen til at Kenneth modtog denne opmærksom er, at han i meget vid udstrækning har bidraget med artikler til både Facebook, hjv.dk men især SPORSKIFTET. At han så ovenikøbet skriver godt og gør det med et glimt i øjet – ja, det gør det jo bare så meget desto bedre. 

Chefen undlod ikke at bemærke i sin motivation/tale, hvor glad han er for det ekstra arbejde som Kenneth har lagt i at formidle sine oplevelser på øvelser, kurser, indsættelser mv – især de gode oplevelser – og ind imellem også de mindre gode. 

Nok engang tillykke til Kenneth og tak til alle for indsatsen – og tak for en god og udbytterig aften.

 

Det er muligt at han er god til at skrive, men læse kan han vist ikke - indkaldelsen sagde MTS!​​​​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring