Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Goodie bag udleveret på semiaret. Den indeholdt dog ikke dyre parfumer og andet luksus, men 2 gode værktøjer til info-personellet.

Info om info

Kompagniet deltog på årets fagseminar for infomationspersonel.

17-11-2019

At vedligeholde sine færdigheder er et krav, der pålægger alle hjemmeværnssoldater. Som udgangspunkt skal alle gennemføre kontrolskydning, førstehjælp mv. For specialister ligger der ud over det - måske ikke et krav, men mere en forventning om, at man ligeledes holder sig skarp på sit særlige felt. 


Søndag d. 17. nov. deltager kompagniets rekrutteringsspecialist 1-2, Kenneth i fagseminar for informationspersonel. Seminaret har over tid haft forskellige formater og i år afvikles det således 4 gange over hele landet - VHKSJA er repræsenteret i Vordingborg.


Der er afsat en hel dag hvor kommandoen professionelle briefer de frivillige op på en række emner, ligesom der er gruppearbejde, hvor de frivillige har mulighed for at give viden/erfaring/frustrationer mv. til bage til kommandoen.


Emnerne i år er:


- On-boarding - kommandoen kører et pilotprojekt i 13 underafdelinger omkring hvordan vi bliver bedre til at tage i mod nye medlemmer

- Kampagner - hvad er planer/strukturen for kommende kampagner

- Frivillighedkultur i samfundet - hvordan ​arbjder man med de udfordrende vilkår

- De nye informationsuddannelser


Der ud over var der en goodie bag til alle kompagnier, indeholdende 2 praktiske værktøjer: 1 blok til hvervepersonel, hvor information om mulige ansøgere kan noteres på en struktureret måde, og en lille vifte med ting man skal huske ifm. rekruttering hhv. udstilling.


Alt i alt et godt og inspirerende seminar på et fint højt fagligt niveau. Det er vigtigt at have mulighed for at sparre med andre omkring sit speciale. At det så igen-igen handler mest om hvervning og mindre om fastholdelse - det tager vi med og “soldier on”.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224