Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Materialer og skabeloner

Topbanner

Materialer og skabeloner

Hjemmeværnskommandoen har valgt at imødekomme et ønske fra ansatte og frivillige om lettere at kunne skabe egne visitkort, plakater, annoncer og foldere. Dette kan gøres i Hjemmeværnets Billedbank og Skabeloner (HBS), der samtidig sikrer en konsistens og et kvalitetsløft af det materiale, der bliver produceret helt ned på det frivillige niveau. 

HBS er en webbaseret, fleksibel og brugervenlig løsning, der gør det lettere for ansatte og frivillige at søge efter billeder, samtidig med at det giver en sikkerhed for, at det materiale, der gøres brug af til forskellige publikationer, er godkendt. Desuden gør løsningen det lettere for mindre erfarne brugere at udarbejde færdige elementer som lokale annoncer, visitkort, plakater m.v.

Det vil være muligt at anvende det billedmateriale, der ligger i systemet, til at udforme foldere, plakater m.v., og det vil være muligt at uploade egne billeder til brug i systemet. Det nye HBS erstatter det nuværende billedarkiv på billedarkiv.hjv.dk, der vil blive lukket.

Vejledning i brugen af HBS-løsningen, samt myndighedernes login og password ​findes på Informationsforum

​​​​​​​​Hjemmeværnets Billedbank og Skabeloner 

Kontakt Helpdesk hos Kunde & Co, hvis du har spørgsmål til eller problemer med løsningen.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224