Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

 Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
04-06-2018

Landsøvelse styrker Marinehjemmeværnet som en enhed

En mere militær profil i Hjemmeværnet – det var beskeden i forsvarsforliget i begyndelsen af året. Det brugte Marinehjemmeværnet weekenden på at opfylde med en omfangsrig landsøvelse ved Struer, hvor mange forskellige militære opgaver blev trænet.
01-06-2018

Flyverhjemmeværnet på NATO-øvelse

Dynamic Mercy 2018 er en to ugers SAR-øvelse (Search and Rescue), som blev holdt i Nordsøen i begyndelsen af maj. Flyverhjemmeværnseskadrille 270 deltog sammen med England og Norge.
30-05-2018

Samarbejde med Baltikum kommer de frivillige til gode

Tidligere på foråret havde Hjemmeværnskommandoen besøg fra Estland, Letland og Litauen, hvilket ikke blot var et diplomatisk besøg. Hjemmeværnet får nemlig masser brugbart ud af besøget – også aktiviteter, der vil strække sig så langt som år 2022.
30-05-2018

Han skal løfte bevogtningshåndværket

Flyverhjemmeværnets nye myndighedsbefalingsmand, Kenn Oxlund Mølgaard, skal rådgive og vejlede eskadrillerne. Målet er at skærpe bevogtningshåndværket, så de frivillige soldater kan levere den støtte, Flyvevåbnet efterspørger.
29-05-2018

Optagelserne til ny reklamefilm imponerer de frivillige

Et professionelt filmhold og avanceret optageudstyr var i brug, da Hjemmeværnet optog ny reklamefilm. Amager Strandpark lagde kulisse til en scene, der viser de frivilliges støtte til samfundet i ekstreme vejrsituationer.
25-05-2018

Festival skal sætte fokus på veteraner

Sommer, høj musik og en masse danskere, der har været udsendt i krig. Det er idéen bag musikfestivalen Engage, som iværksætter og veteran Jeppe Michael Jensen er initiativtager til.
23-05-2018

Sved på panden styrker kammeratskabet

Der er mange måder at højne det sociale sammenhold i en eskadrille. I Østjylland skaber kombinationen af løbeture og fysisk træning samt flittig brug af Facebook et stærkt venskab mellem de frivillige.
22-05-2018

Sådan behandler Hjemmeværnet dine personoplysningerAlle frivillige modtager i dag et brev i deres E-boks. Brevet er blot en orientering om, hvordan Hjemmeværnet behandler dine oplysninger, og du skal derfor ikke gøre noget på baggrund af brevet.


21-05-2018

Fornuftig omgang med persondata

Fra 25. maj bliver kravene til håndteringen af persondata skærpet, og registrerede brugere får flere rettigheder over deres personlige oplysninger. Læs her, hvad reglerne kommer til at betyde i Hjemmeværnet.
18-05-2018

Nye systemoperatører har lang vej til toppen

Det kræver talent, tid og tålmodighed at blive systemoperatør i Flyverhjemmeværnets Defender-fly, og der går mange måneder med intensiv træning på komplekse systemer, før eleverne er klar til at arbejde som en del af besætningen på himlen over Danmark.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224