Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

 Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
25-05-2018

Festival skal sætte fokus på veteraner

Sommer, høj musik og en masse danskere, der har været udsendt i krig. Det er idéen bag musikfestivalen Engage, som iværksætter og veteran Jeppe Michael Jensen er initiativtager til.
23-05-2018

Sved på panden styrker kammeratskabet

Der er mange måder at højne det sociale sammenhold i en eskadrille. I Østjylland skaber kombinationen af løbeture og fysisk træning samt flittig brug af Facebook et stærkt venskab mellem de frivillige.
22-05-2018

Sådan behandler Hjemmeværnet dine personoplysningerAlle frivillige modtager i dag et brev i deres E-boks. Brevet er blot en orientering om, hvordan Hjemmeværnet behandler dine oplysninger, og du skal derfor ikke gøre noget på baggrund af brevet.


21-05-2018

Fornuftig omgang med persondata

Fra 25. maj bliver kravene til håndteringen af persondata skærpet, og registrerede brugere får flere rettigheder over deres personlige oplysninger. Læs her, hvad reglerne kommer til at betyde i Hjemmeværnet.
18-05-2018

Nye systemoperatører har lang vej til toppen

Det kræver talent, tid og tålmodighed at blive systemoperatør i Flyverhjemmeværnets Defender-fly, og der går mange måneder med intensiv træning på komplekse systemer, før eleverne er klar til at arbejde som en del af besætningen på himlen over Danmark.
17-05-2018

Soldaterne forventes hjemme i aften

Soldater fra Hjemmeværnet har været på øvelse i USA. Deres hjemkomst er desværre forsinket, men du kan holde dig opdateret om soldaternes hjemkomst på Facebook.
17-05-2018

Kvinder tiltrækkes af opgaverne til søs

Der er noget for kvinder i alle dele af Marinehjemmeværnet. I Hundested har flotillen satset på at rekruttere og uddanne kvinder, så de snart kan stille med et kvindeligt besætningsmedlem i hver eneste funktion om bord.
09-05-2018

Casting: Vil du være Hjemmeværnets nye ansigt udadtil?

Vi søger med lys og lygte efter frivillige til Hjemmeværnets nye rekrutteringsfilm. Castingen finder sted nu på mandag på Flyvestation Skalstrup.
09-05-2018

Årets første HJV magasin er udkommet

Gruppefører Karl udlever soldaterdrømmen i Hærhjemmeværnet. Han stortrives som infanterist med mudder på støvlerne. Læs interviewet med ham i det nye HJV magasin.
08-05-2018

“Man går ikke i stykker, bare fordi det er lidt hårdt”

Karl Kring Lilja har det bedst, når han får lov til at presse sig selv til det yderste. En rigtig soldat er nemlig hverken bange for at fryse eller få mudder i hovedet.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224