Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stort hold nye instruktører uddannet

Fra den 19 marts til den 24 marts, blev der gennemført instruktørkursus ved Det Bornholmske Hjemmeværn.

27-03-2017

Holdet var sammensat af en god blanding af frivillige og fast ansatte fra Bornholm og Jylland samt  var der elever fra OPKBTN  på Bornholm og Trænregimentet i Ålborg.

Det, at der var en blanding af fast og frivilligt personel viste sig at være en god løsning, der gjorde at kursisterne brugte hinandens erfaringer og kompentecer, når der skulle forberedes til gennemførsel af lektionerne

Det fast ansatte personel lærte samtidig en hel del om, det at være frivillig i hjemmeværnet – en stor øjenåbner for dem, som de selv udtalte.

Der blev tænkt dybe tanker, forberedt og gennemført mange lektioner igennem ugen. Der er også blevet tænkt alternative og kreative tanker - her kan blandt andet nævnes lektioner i : Vals, Stjernetegn og de har sågar lært at Hækle.
Der var selvfølgelig også lektioner i vores almindelige fag, såsom : Signaltjeneste, Våbenbetjening og Kortlære.
 
Det var en udfordrende uge og der blev ligeledes blevet klippet og klisteret til den store guldmedalje - alle blev udfordret , både som instruktør og elever.
Det var nogle lange og seje dage - og det var da også nogle trætte elever som blev sendt hjem på en velfortjent og tiltrængt weekend.
 
Tillykke med gennemført og bestået kursus til alle.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring