Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Med ønsket om god flyvning

Mange blev hædret for god indsats under nytårsparolen i Hjemmeværnseskadrille 270

30-01-2019

Kære Flyvere,

Jeg vil gerne sige tak for en veloverstået nytårsparole i eskadrillen. Vi var 40 deltagere fra eskadrillen og LO.CH/FHV aflagde eskadrillen et besøg, og i den forbindelse blev FIN og TIN tildelt "Commanders Coin" for ekstraordinær indsats. Stort tillykke med det FIN og TIN, og mange tak for besøget Per.

En nytårsparole er også anledningen til at hædre personel der har forrettet tjeneste i Hjemmeværnet i en længere årrække, og eskadrillen kunne denne gang hædre følgende:

  • 25 års tegn til TOF og TUM
  • 10 års tegn til FIN, BAN og VAN

Herfra skal lyde en tak til jer alle fem, og tillykke med jeres jubilæer. I samme anledning kunne vi også denne gang fejre at nogle piloter og MSO havde opnået en ny timestatus. Denne gang var der fire blandt os der opnåede 250 timers status. Stort tillykke til PEL, FRI, TIN og VAN. Ved denne lejlighed fik de pågældende udleveret timemærker i det nye forbedrede design. Det betyder også at de der allerede har opnået 250, 500 eller 750 timers status, kan få to timemærker udleveret ved at henvende sig til JET eller LYN.

Nytårsparolen betød også lanceringen af vore nye eskadrille T-shirts. De der ikke har fået udleveret deres to t-shirts kan henvende sig til HYL for nærmere aftale vedrørende udlevering. I denne forbindelse skal der lyde en stor tak til MIK for at have været projektofficer på t-shirts.

Slutteligt vil jeg gerne sige tak til alle der deltog. Nytårsparolen var ikke blevet til noget uden en stor indsats fra JON og MIK. Mange tak for det, og tak for alle de øvrige der bidrog med en hånd. Der blev taget nogle gode billeder, og vi vil snarest se om vi kan gøre dem tilgængelige via mail eller dropbox.

Jeg ser frem til næste eskadrillesamling. 2019 er godt igang, og der venter mange spændende oplevelser forude.

Med ønsket om god flyvning.

HAN

 

 
 
 
 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring