Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ringsted Messen '16

Ringsted Messen '16
af Linnea Høyer, MG.

En weekend med arbejde både ude og inde.

18-03-2016
Ringsted Messen '16
 
 af Linnea Høyer, MG.
 
 
 
En weekend med arbejde både ude og inde.
Lørdag morgen mødte de første soldater fra PO-Ringsted og gik i gang med weekendens opgave - at hjælpe trafikken ved Ringstedmessen, der foregik i Ringstedhallerne.
Da kl. var 10 og messen officielt åbnede, var alle klar til at løse weekendens opgaver både udenfor hallen med trafikregulering og indenfor i hallen på infostanden.
På infostanden var der en lille hyggelig konkurrence, hvor gæsterne kunne prøve at gætte hvor mange afskudte patroner der befandt sig i en beholder og der blev gættet løs begge dage.
Da konkurrencen sluttede søndag kl. 15 havde over 110 personer deltaget - på sedlen kunne man afkrydse om man ønskede videre kontakt fra Hjemmeværnet og det var der over 10 der havde krydset "ja" til.
Det bliver spændende at se hvad de mange kontakter kan blive til.

 
Spændende snakke over alt.
På infostanden har der været mange spændende snakke og interessen for Hjemmeværnet er blevet vakt hos nye mulige soldater.
Det er sikkert at weekendens arbejde har været vigtigt både ude og inde. Imellem gættene var der tid til snak med gæsterne og Hjemmeværnet, hvilke opgaver vi løser og hvilken betydning det har for samfundet.
På messen var der en hyggelig stemning og glade forretningsdrivende der fortalte og demonstrerede deres produkter. Der hørtes en hyggelig summen og glade, engagerede og interesserede snakke over det hele.
Ved et hurtigt kig over hele messen sås smil og mange besøgende.

 
Afhvervning af muligt kaos og tak for denne gang.
Hele weekenden er gået på tilsvarende vis med hyggesnak, meningsudvekslinger og salg af både ideer og produkter inde i hallerne og trafikregulering udenfor.
Da messen var slut, blev det kaos der ellers nemt opstår, når en masse biler vil forskellige veje eller parkere tæt på indgangen for at læsse materiel, afviklet med en ro og bestemthed der inspirerer. - 3 soldater fra kompagniet brugte omkring en time på at afvikle/afhverve potentielt kaos, mens solen gik ned.
 På messen var de totale besøgstal på knap 11.000 og med 120 stand, har der været over 250 udstillere på plads i hallerne.
Tak til alle der deltog fra Politihjemmeværnskompagni Ringsted.


 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring