Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn støtter til Folkemødet på Bornholm

Distriktets bidrag til Folkemødet 2018 er vel ankommet til solskinsøen.

15-06-2018
Ni gæve krigere drog tirsdag aften afsted og steg ombord på krydstogtskibet Cinderella,sammen med mange andre hjemmeværnssoldater, politi- og beredskabsfolk med kurs mod Rønne med ankomst tidlig onsdag morgen.
Cinderella sejler til dagligt i den Botniske bugt, og har plads til 2600 passagerer i godt 800 kahytter. Efter ankomsten til Rønne, drog hjemmeværnsfolkene til deres hjem for de næste 4-5 dage, Almegårds kaserne. Her blev der briefet om opgaverne og lagt vagtskemaer.
Opgaverne for Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn bliver primært adgangskontrol på et objekt i Allinge kaldet "city of folkemødet". De første vagter startede allerede onsdag morgen 05.30. Her fra vil Hjemmeværnsfolk fra distriktet være i gang hele døgnet frem til og med søndag.
Distriktets og de øvrige hjemmeværnssoldaters indsats vil helt sikkert være med til at gøre den festlige begivenhed, som folkemødet er kendt for, lidt mere sikker for alle.
Lige nu knokles der videre med de mange vagter, og i det omfang tiden og muligheden tillader det, vil der komme lidt opdateringer om vores arbejde herovre.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring