Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om Hjemmeværnsflotille (HVF) 284 Østersøen

​Her kan du læse lidt  om Marinehjemmeværnet på Lolland og Falster

Med hjemstavn på Lolland og Falster og med base i Rødbyhavn, hvor vi dækker området fra det sydlige af Møn over Kadettrenden til et stykke op i Langelandsbæltet, som er det mest trafikeret område i Danmark farvande
 
Vores tilblivelse skete i 2003 ved sammenlægningen af HVF 283 fra Nakskov og HVF 284 fra Falster.
 
Flotillen er en af de i alt 30 flotiller, der hører under Marinehjemmeværnet 
I flotillen lægges der stor vægt på at være, såvel en folkelig bevægelse, som en militær organisation.
Det er lysten, der skal drive værket. Og når lysten er til stede, er der også plads til pligter.
Sammenhold og kammeratskab hører til flotillens kendetegn.
 
I flotillen tilstræber vi, med amatørens entusiasme, at løse opgaverne så professionelt som muligt og når vi optræder i uniform, tilstræber vi en orlogsmæssig korrekt optræden.
Det væsentlige er dog uddannelse og dygtiggørelse i de funktioner, som man har i flotillen. Det sker i form af kursus, instruktioner og øvelser m.v., alt sammen tilrettelagt således, at man må påregne, at møde op 1 til 2 gange pr. måned. Til tider må man regne med at bruge en weekend. Ca. 80 % af de uddannelser, der tilbydes i Marinehjemmeværnet, kan umiddelbart bruges i hverdagen! Det vil sige, at alt efter tid, lyst og uddannelse, er man velkommen til at deltage i flotillens aktiviteter.
 
Ønsker du at blive indkaldt til en uforpligtende informations aften så send os en mail på : 

hvf284-​info@hjv.dk 

Du er meget velkommen til at like og følge os på Facebook, hvor vi af og til oploader små film og historier om hvad vi laver... Marinehjemmeværnet på Lolland og Falster | FacebookVores mottoer er : ”- Hvor der er vilje, er der vej”.
 
 
​​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring