Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Anders Bloch Sørensen overrækker Erling Skytte HJV Fortjenstegn

Erling Skytte hædret med Hjemmeværnets Fortjenstegn

Det lykkedes at holde hemmeligt for tegnmodtageren, hvad der var "undervejs"

18-08-2019

Fotos: 1. Besætning-HVF 284

Stabschefen ved Marinehjemmeværnet, kommandørkaptajn Anders Bloch Sørensen, overrakte lørdag den 17. august Hjemmeværnets Fortjenstegn til mangeårigt medlem af Marinehjemmeværnet på Lolland-Falster Erling Skytte.

Overrækkelsen blev foretaget ved en ceremoni, med deltagelse af besætning, Erlings familie, flotillechef Michael Olsen og tidligere chef Johnny Finn Jørgensen, på agterdækket af et af Marinehjemmeværnets 900-klasse fartøjer i Stubbekøbing havn ved en øvelses- og træningssejlads.

Erling Skytte er tildelt Hjemmeværnets Fortjenstegn for sin personlige indsats og faglighed med uddannelse, løsning af de mange operative opgaver samt undervisning af flotillens medlemmer i det maritime- og sømilitære håndværk. Hans entusiasme og gode humør smitter af på alle, som er i hans nærhed.

Hjemmeværnets fortjensttegn
Indstiftet 11. februar 1959 Tildeles personer, som har ydet en særlig fortjenstfuld og uselvisk indsats til gavn for det frivillige hjemmeværnsarbejde samt ved ulastelig vandel i sit private liv har gjort sig værdig til at bære et offentligt vidnesbyrd om denne indsats


En stolt flotillechef for Hjemmeværnsflotille 284 Østersøen ønsker Erling et stort tillykke, efter af have holdt en meget personlig tale.


Fra venstre Michael Olsen, Erling Skytte, Anders B. Sørensen og Johnny Finn Jørgensen

Fakta

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring