Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om Hjemmeværnskompagni Børglum-Hvetbo

Hvem er vi?
Hjemmeværnskompagni Børglum-Hvetbo, dækker områder i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt kommuner. Kompagniet råder over egne lokaler på: Bonkenvej 13 Sdr. Saltum 9493 Saltum

Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund. Vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer. Uddannelsen er i dag målrettet således den passer til Hjemmeværnets nye opgaver, at deltage og hjælpe med løsning af civile opgaver: hjælp ved brand og redning løse bevogtnings opgaver som hjælp til politiet samt yde hjælp ved miljø uheld.
Vores ledelse består af bl.a.
  • Kompagnichef Tommy Bjerre Jensen: Den overordnede ansvarlige for kompagniet.
  • Næstkommanderende Morten Larsen: Ansvar for kompagniets uddannelsesvirksomhed.
  • Kommandobefalingsmand Tom Madsen: Ansvar for administration af personel og økonomi.
  • Kommandodelingen, der styrer og støtter resten af kompagniet. Delingens aktivitetsniveau varierer fra højt til middel alt efter den enkeltes funktion.
  • Bevogtningsdelingen, der arbejder med overvågning, sikring, kamp og katastrofeberedskab. Delingen har et højt aktivitetsniveau, for den er kompagniets beredskab, og skal derfor kunne stille op med kort varsel.

 Indholdsredigering

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring