Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om Hjemmeværnskompagni Børglum-Hvetbo

Hvem er vi?
Hjemmeværnskompagni Børglum-Hvetbo, dækker områder i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt kommuner. Kompagniet råder over egne lokaler på: Bonkenvej 13 Sdr. Saltum 9493 Saltum

​​Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund. Vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer. Uddannelsen er i dag målrettet således den passer til Hjemmeværnets nye opgaver, at deltage og hjælpe med løsning af civile opgaver: hjælp ved brand og redning løse bevogtnings opgaver som hjælp til politiet samt yde hjælp ved miljø uheld.
Vores ledelse består af bl.a.
  • Kompagnichef Tommy Bjerre Jensen: Den overordnede ansvarlige for kompagniet.
  • Næstkommanderende Lars Hyldal ​: Ansvar for kompagniets uddannelsesvirksomhed.
  • ​Kommandodelingen, der styrer og støtter resten af kompagniet. Delingens aktivitetsniveau varierer fra højt til middel alt efter den enkeltes funktion.
  • Bevogtningsdelingen, der arbejder med overvågning, sikring, kamp og katastrofeberedskab. Delingen har et højt aktivitetsniveau, for den er kompagniets beredskab, og skal derfor kunne stille op med kort varsel.

 Indholdsredigering

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring