Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Aldrig mere 9. April

Vi stiller op

Uniform og udrustning 
Det er gratis at blive medlem i hjemmeværnet. Du får udleveret uniform og udrustning. Kræver en opgave ekstra udstyr for at vi kan løse den, vil du også få dette udleveret.

Kammeratskaber 
Hjemmeværnskompagni Favrskov tilbyde dig mange spændende oplevelser, der bygger på gode kammeratskaber. Vi forventer at du er engageret og tager ansvar for de opgaver der skal løses​.
Uddannelse 
Vi lægger stor vægt på at vores soldater kan løse de opgaver de får. For at det kan lade sig gøre, tilbyder vi en masse kurser, der blandt andet afholdes på hjemmeværnsskolen i Nymindegab. En del kurser kan også tages lokalt. Mange af de kurser du gennemfører i hjemmeværnet kan du også anvende civilt. 

Hvad kræver vi af dig? 
Du skal have en ren straffeattest. Har du ikke været soldat, skal du gennemføre en grundlæggende uddannelse inden for de første 3 år. Denne uddannelse er på ca. 250 timer. Herefter skal du deltage aktivt i mindst 24 timer om året.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring