Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Indtast en titel

Topbanner

Indtast en titel

​​Hjemmeværnskompagni Hjortespring løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, indenfor bevogtning, støtte til Forsvaret og det civile samfund.

Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
 
Tjenesten ved kompagniet kræver evne og vilje til samarbejde, så hvis du er robust, har en god fysik og ikke mindst styr på din tid, i harmoni med dit bagland, så tilbyder vi udvikling, uddannelse og teamwork over norm.
 

Vores kompagni er et bevogtningskompagni med mange spændende opgaver og udfordringer, både i vores lokalområde og i hele hovedstadsområdet. Vi er en del af det danske forsvar, men vi yder også ofte hjælp til politi og andre beredskabsmyndigheder, ligesom vi yder hjælp til mange civile arrangementer.

Vi optager løbende nye medlemmer, der efter optagelsen gennemfører hjemmeværnets grunduddannelse og efterfølgende placeres i en funktion i kompagniet. Efter grunduddannelsen er der mulighed for videreuddannelse indenfor forskellige våbentyper, signaltjeneste, førstehjælp og flere andre specialområder. 

                   

/oe/HVKBAL/kompagniet/Sider/Kommandodelingen.aspx
https://www.hjv.dk/oe/HVKBAL/kompagniet/Sider/Bevogningsdeling.aspx


Kommandodeling  
​Bevogtningsdelingen  
​Book Samtale

​​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring