Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om INFHVKNSJ

Kompagniet er kendetegnet ved, at personellet er i god fysisk form og har en professionel tilgang til deres tjeneste. Medlemmerne i kompagniet kommer fra flere forskellige baggrunde, herunder akademikere, håndværkere og studerende. Meget af personellet i kompagniet er tidligere professionelle soldater fra hæren, men vi har også mange som ikke har været i hæren. Fællesnævneren for os alle er, at vi sammen ønsker at støtte vores samfund samtidig med at vi uddanner os og vedligehold vores militære færdigheder.

Kompagniet træner og uddanner alle tirsdage henover året. Derudover deltager vi typisk i mellem 5 – 10 øvelsers- og uddannelsesweekender om året. I den senere tid, har kompagniet være på flere øvelser i udlandet, herunder USA, Norge, Sverige og Estland.

Kompagniets vigtigste opgave er at levere støtte til Hæren og lokalsamfundet.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring