Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefskifte

Jeg betror dig denne fane, fordi jeg ved, at du er en ærlig og modig mand. Du skal føre den, som det sømmer sig en trofast kriger.

16-05-2021

​Kompagniet er samlet og trådt an, da klokken bliver 1100 - Ronnie står og venter på at Niels kommer og overtager kompagniet for sidste gang - Niels træder an foran Ronnie og modtager Ronnies melding og lader derefter Ronnie træde ind - Nu gælder det om at Majoren kommer og tager kommandoen fra Niels - Det går let - Majoren er tilfreds.


Majoren og Niels.jpg 

Meget vel - Træd ind.


Majoren takker Niels for tro tjeneste, informerer os soldater om at vi skal støtte op omkring den nye Chef da han vil få brug for vores energi og velvilje til at løfte kompagniet til noget mere end de få, kompagniet består af på nuværende tidspunkt.

Derefter Kalder Majoren Ronnie frem.

Ronnie og Majoren med Fanen.jpg

Jeg betror dig denne fane, fordi jeg ved, at du er en ærlig og modig mand. Du skal føre den, som det sømmer sig en trofast soldat.


Sådan begynder faneeden - som Ronnie lørdag den 15. Maj 2021 siger ja til og derefter får overdraget kommandoen over politikompagni Ringsted - Derefter er der en kort tale fra vores nye kompagnichef - hvor han kort forklarer, at han har brug for at vi alle arbejder på at løfte kompagniet sammen ham.


Ronnie aftræder folkene.jpgTil god mad og socialt samvær - træd af.


Som afslutning, orienterer Ronnie os om at der er en let anretning i 111 - og giver sin første befaling, som kompagniechef.

Paraden gik som den skulle, det så godt ud og vi kunne tillade os at være stolte af vores nye KC, os selv og som altid tilfredse med den gode mad, der blev serveret efterfølgende.


Foto: Linnea Høyer

Tekst: Christian Bundgaard


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring