Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Patruljekompagniet, Landsdelsregion Vest

Topbanner

Patruljekompagniet, Landsdelsregion Vest

​Deling fra Patruljekompagniet, 2018

Ny Struktur på Patruljetjenesten i Landsdelsregion Vest

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​I flere år har Patruljedelingerne i Landsdelsregion Vest arbejdet sammen for at skabe en bedre effekt i arbejdet med Patruljevirket. De 6 Patruljedelinger vest for Storebælt ville samle deres kræfter og højne niveauet, hvilket i i 2018 blev første spadestik til et Patruljekompagni der kan samle indsatserne og gøre Patruljerne attraktive som samarbejdspartner for Forsvaret og andre myndigheder. I starten af 2020 blev dette reelt og officielt til en realitet. 

Som Landsdelsregion Vest (LRGNV) dispositionsenhed, og opstillet administrativt under Hjemmeværnsdistrikt Østjylland (HD EJY), skal Patruljekompagniet (PTRUDDHVK) højne niveauet på Patruljeområdet, koordinere uddannelse og øvelsesaktivitet samt styre indsættelser for samarbejdspartnere. De 6 Patruljedelinger ligger stadig i deres stamdistrikter og samles ved Patruljekompagniet til større uddannelses- og øvelsesaktiviteter samt indsættelser.

Patruljekompagniet har dd. faste samarbejdsaftaler med Intelligence, Surveillance & Reconnaissance Battaljonen (ISRBTN) ved Efterretningsregim​entet og Jægerkorpset, begge mhp. støtte indenfor vores spidskompetence, Opklaring og Kampstøtte. 

Patruljekompagniet driver selv en Kommandodeling, der indeholder Signal-, Uddannelses-, samt Administration og Logistikelementer, og en Patruljedeling. Vi hører meget gerne fra dig såfremt du har mod på tjenesten som Patruljesoldat eller tjenesten i et af vores støtteelementer.

 Billedgalleri

 Velkommen til PTRKMP

LH-Profil.jpg
KN Lars Holmer
Chef for Patruljekompagniet
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring