Topbanner

Hjemmeværnskompagni Kongeåen

 
 Vil DU være en aktiv medspiller, når det gælder?
 
Så er du kommet til det rette kompagni.

Kompagniets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, og resten af totalforsvaret i Danmark og ligeså i udlandet.
 
Alle medlemmer af kompagniet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. 
Kompagnietompagniet støtter forsvaret, i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, der skal udsendes i internationale opgaver.
 
Vi er kendt for at have en professionel indstilling til de pålagte opgaver, hvor der samtidig er en kammeratlig tone og teamwork. Der er noget på alle aktivitesniveauer.
Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
Så der er plads til alle der VIL gøre en indsats.
 
Hjemmeværnskompagni Kongeåen ligger i Sydvestjylland, med hjemmeværnsgård på adressen Kongeåvej 17A  6771 Gredstedbro. ( Ved Gredstedbro skole )
 
Der er åben for nye medlemmer NU (ring på 2550 6371)
 
Så lyst til at høre mere? tag et kik under "Bliv medlem" for yderlige informationer.
 
 ​​
 

 OE Nyheder

 
 

 Kontakt personer

 

Rekrutteringsofficer
Steffen Hansen
Mobil: 2550 6371

Kompagnichef
Jesper Vinding
Mobil: 2550 6372 

 

 Her bor vi:

 
 

 Find os på Facebook

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224