Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: SSG Christian Ring og svendene

Nye patruljesoldater på besøg ved Jægerkorpset

Endnu et hold hjemmeværnssoldater har gennemført den grundlæggende patruljeuddannelse og er klar til nye udfordringer. Undervejs blev der tid til besøg ved Jægerkorpset, hvor de blev præsenteret for nogle af elementerne i den krævende uddannelse.

24-06-2016

Af PL René Lenskjold

Den 28. maj var personel fra patruljedelingerne samt MOTOV inviteret til Jægerkorpset, hvor SSG Christian Ring var vært ved et fantastisk arrangement.

Her fik vi en rundvisning i Jægerkorpset samt en briefing omkring tjenesten i Jægerkorpset. Dette var særdeles relevant i forhold til muligheden for at søge ind i Jægerkorpset, også for personel fra Hjemmeværnet, der ikke har forudgående militær tjeneste.
Efter rundvisning og briefing var vi rundt og se forskelligt materiel og udrustning som anvendes ved korpset, hvilket var særdeles interessant. Dagen sluttede med et spring fra faldskærmstårnet samt fast-roping.

Vi vil gerne sige SSG Christian Ring og Jægerkorpset tusinde tak for deres store gæstfrihed. Det var en fantastisk dag og en stor oplevelse for de fremmødte.

Foto: Våbendisplay

Foto: Spring fra tårnet

Foto: Grundlæggende PatruljeUddannelse

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring