Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Åbent hus på Dragonkasernen i Holstebro

Jydske Dragonregiment holdt åbent hus søndag den 5. september og vanen tro deltog distriktet med personel og udstilling.

06-09-2021

​​​

PRESS/HDMVJ

Dragonkasernen kunne melde fuldt hus søndag, da alle kunne komme ind og se, hvad Forsvaret og Beredskabet, Hjemmeværnet og Politiet havde at byde på og vise frem.  Distrikt Midt- og Vestjylland stillede også personel til at varetage publikums interesser og viste Hjemmeværnet frem på bedste måde.


Der var opstillet adskillige pavilloner og stande af Hjemmeværnet og der var fem aktiviteter, hvor publikum havde mulighed at være aktive. Det indebar at gætte mængden af patronhylstre, er en god gammel klassiker, der var håndgranatkast, som faktisk kræver lidt mere end man regner med, afstandsbedømmelse er heller ikke så nemt. Panserkending kan virkelig skabe problemer, hvis det endelig går helt galt og så var der carsearch, hvor folk lå og rodede rundt med spejle under bilerne.


Præmien var en lækker rygsæk og vinderne blev Dominic Holmelund og Jette A. Lærke.

Våbenstandene trak måske lidt ekstra publikum, tidligere soldater har jo en mani med at skulle se om det ikke var sådan en gøb, man selv havde, da man var soldat. Men alle stande havde godt besøg. Der blev stillet masser af spørgsmål og givet masser af svar, så personellet havde nok at gøre med at tilfredsstillede publikums videbegær. Standene var bemandet, så man generelt repræsenterede alle HJV-områder. 


Det vurderes at der havde været omkring 300 besøgende og man kunne absolut være tilfreds med dagens arrangement.




Fakta

​På Flagdagen var der Åbent hus på Dragonkasernen i Holstebro. HDMVJ deltog med en stor udstilling.

Seneste nyheder

5 maj 2024

16-05-2024

Commanders Coin

16-05-2024
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring