Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

I Holstebro skabes en succes iHjemmeværnet

Tiderne skifter, og snart nedlægges to kompagnier for at geopstå en ny enhed med betegnelsen "PO-INFRA" Holstebro.

05-09-2021

​​​PO-Hardsyssel & ​PRESS/HDMVJ

Politikompagniet Hardsyssel og Infrastruktur kompagniet, Holstebro nedlægges og genopstår som et nyt kompagni med arbejdsnavnet "PO-INFRA" Holstebro. PO-INFRA HOL bliver sammensat af Politi – og navnet på det tidligere Virksomhedshjemmeværns kompagni. 


Kompagnierne har det sidste halve år arbejdet med en model, der kan blive en succes for en sammenlægning og genopstå som Fugl Fønix.

Begge kompagnier hviler på et almindeligt hjemmeværnskompagnis struktur og skal kunne levere den udvalgte støtte og bevogtningsprodukt til forsvaret, samt være støtte for beredskab og samfund.

PO funktion støtter politiet i opgaver og opgaver i hæren. INFRA støtter infrastrukturen, såsom jernbane og nøglevirksomheder. Specialfunktioner er sammenlignelige, og i det daglige har kompagnierne løst opgaver sammen på begge sider af hegnet.

Intentionen er at blive en ny enhed, der forener kræfter ved uddannelse og støtte til samfundet i den daglige drift.

Begge kompagnier må selvfølgelig give køb på nogle ting og file nogle kanter til, men fælles for begge er engagerede Hjemmeværnsmedlemmer i Holstebro lokalområdet.

 




Infrastruktur Kompagniet (Virksomhed Kompagniet) er specialist i bevogtning af, som navnet siger, Infrastrukturen i Danmark, Jernbanenettet og livsvigtige Forsyningsvirksomheder.

Politikompagniet er specialister i at hjælpe Politiet vedrørende bevogtning af skadessteder: trafikulykke, brandsted. Civile arrangementer: cykelløb og trafikvejledning - og trafikdirigere ved store arrangementer: PostNord Danmark, Tour du France og mm.

Arbejdsnavnet PO-INFRA forventes afløst af et nyt navn på kompagniet ved en festlighed i januar 2022.

 


Seneste nyheder

5 maj 2024

16-05-2024

Commanders Coin

16-05-2024
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring