Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnseskadrille 232 Syd-og Østsjælland

​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Eskadrillen, der giver dig mulighed for en personlig udvikling, og hvor sammenhold og kammeratskab er nogle af kendetegnene.

Eskadrillen er hjemmehørende i Faxe og Næstved. Vi dækker områderne i Faxe, Stevns, Vordingborg og Næstved Kommune.

Vi er en eskadrille, fordelt fra unge til de mere modne årgange. Alle tilbydes muligheder for en personlig udvikling, både som frivillig soldat i et moderne Hjemmeværn, samt mulighed for en befalingsmandsuddannelse, der er en meget anerkendt uddannelse på frivilligt lederniveau og med mange kvalifikationer, som også kan bruges uden for Hjemmeværnet.

Eskadrillens varemærke er sammenhold og kammeratskab, som opnås igennem deltagelse i aktiviteter, som medlem af Hjemmeværnet. Disse er blandt andet store øvelser, hvor du​ bliver udfordret i både dagslys og mørke, samt udfordret som enkeltperson og som en del af en gruppe.

Øvelserne kan foregå både som aftenøvelser og længerevarende øvelser over hele weekender. De foregår normalt i lokalområdet eller på nogle af Flyvevåbnets øvelsesområder.

Alle skal uddannes på våben og deltage i skydninger, både som enkeltpersoner, men også i større sammenhæng. Disse skydninger foregår både på mindre skydeanlæg eller i skyde- og øvelsesområder rundt i landet, hvor der gennemføres store skydninger, hvor man kombinerer alt det, man har lært.

Udover, at blive uddannet på de færdigheder, som soldat, er der også mulighed for at uddanne sig inden for forskellige specialer. Det kan være specialer, som kan bruges til, at indgå i en gruppe i felten, eller det kan være forskellige specialer inden for signal, IT, administration og forsyningstjeneste.​ OE nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring