Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hvervning på Høtte lørdag den 27/8 2016.

Jeg har på opfordring, prøvet på at lave hvervning på Høtte i Vojens.

30-08-2016

Jeg havde bestilt, mit hverve materiale hos Birthe til levering fredag, men hun fik pludselig en aftale med en ejendomsmægler. Men hun lovede, at hun ville ligge materialerne frem til mig på mit kontor efter hendes møde. Så jeg nøjedes med at hente den Vito som jeg havde booket til fredag og lørdag.

 Lørdag morgen var jeg nede på gården kl. ca. 7.30, jeg havde aftalt med Bodil at vi skulle mødes, så jeg slap for at låne nøglen oppe i vagten. Hjælp med at læsse bilen, og vise hvor jeg skulle stå. Hun havde lige tid til at hjælpe med at slå pavillonen op, inden hun skulde retur til Skrydstrup og skydning sammen med Knud og 4 andre.

 Efter at Bodil var kørt, fik jeg finpudset min opstilling, så jeg var klar til at modtage de besøgende på torvet ved Rådhuscenteret i Vojens. Sammen med 3f og METAL fagforeningerne.  Der var mange besøgende, jeg fik snakket  en del med mange af dem. Der var bare ikke så mange, som var i vores målgruppe. Dem som var i vores målgruppe, ville ikke med i hjemmeværnet. Jeg havde vores sædvanlige konkurrence ”2 Rigtige om Hjemmeværnet” med. Der var 53 som ville deltage. Af dem var der kun en, som var interesseret i at vide noget mere om hjemmeværnet.

 

​​

Fakta

Ordet HØTTE et sønderjysk ord for en rigtig sjov og til tider ganske frigjort og lystig fest.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring