Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Køresedler 2017

Lidt om retningslinierne for indsendelse af køresedler til hve284-kdobm@hjv.dk

22-01-2017
​Når du sender køresedler ind fremadrettet er det vigtigt, at du i mailen husker at skrive (pr. køreseddel) kørte km samt den periode køresedlen dækker. Mailen skal også indeholde dit MA nr.. 
 
Hvis ikke, vil køresedlen blive sendt retur til dig igen, da jeg ikke fremsender til FHV uden de korrekte oplysninger.
 
Dette skyldes ikke uvilje, men den vil blive afvist af FHV og komme retur indtil disse formalia er på plads, så det er lettest at gøre det korrekt fra starten. Dette pga. retningslinier fra Forsvarets Interne Revision.
 
Samtidig vil jeg opfordre til, at alle får hentet seneste version af køresedlen her: https://www.hjv.dk/oe/FHV/medlem/sekretariatet/Sider/default.aspx (bag login), så kørselstaksten passer. Til info er kørseltaksten for 2017 kr. 1,93.
 
Sidst men ikke mindst bør køresedler indsendes pr. måned, da Hjemmeværnskommandoen følger de budgetterede udgifter nøje, og hvis pengene ikke udbetales i de måneder aktiviteterne falder, vil budgettet for de følgende måneder blive reduceret og der er dermed ikke penge nok sidst på året.
 
Jeg ved, at der arbejdes på en ny løsning til afregning af køresedler direkte via hjv.dk (er selv med i arbejdsgruppen), men hvornår den er klar vides ikke.
 
Indtil da, skal ovenstående følges.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring