Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnsflotille (HVF) 246 Nordvestfyn

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vi stiller op i flotille 246

Vi stiller op med hjælp til beredskabet i Danmark

Hele marinehjemmeværnet i Danmark stiller op til beredskabsmæssige udfordringer på søen. Vi tager ud til mennesker i nød på havet; en SAR. Vi tager også ud, når nogen har brug for at blive bugseret, der skal slukkes en brand, der ligger ting i vandet, som kan være til fare for andre både eller der skal afspærres et farligt område; det kalder vi en MAS.

Vi assisterer politiet og toldvæsnet ude på vandet, vi øver og hjælper redningstjenestens helikoptere med nødopgaver, vi leder efter forsvundne mennesker på havet og hjælper myndighederne med at løse miljøkatastrofer. Dette er blot nogle af vore opgaver for det civile Danmark.

​​Vi stiller også op til at forsvare Danmark i krig

I denne verden, hvor vi og andre nogle gange bliver truet på vores sikkerhed, stiller vi op til bl.a. farvandsovervågning, beskyttelse af vores grænser, beskyttelse af vores kritiske infrastruktur og erhverv og til at stå foran, når den danske befolkning skal beskyttes. Vi er en militær organisation, hvor vi også lærer og sætter en ære i at kunne beskytte hinanden og vores naboer – også med våben, når det kræves.

Alt dette kræver en høj grad af kompetencer og en høj grad af villighed til at sætte sine egne behov til side for at hjælpe andre. Men vi kan ikke gøre det alene – vi vil gerne invitere dig med til dette fællesskab, hvor vi udvikler vores evner og vores personlighed sammen. Vi bruger en masse tid på at uddanne os, på at træne og på at være aktive. Vi bruger også tid på at være sammen på et kammeratligt plan – og sikke en masse (sø-)røverhistorier der kan fortælles på broen, når vi sejler, i messen over en kop kaffe eller til åbent skib i havn.

Kom og vær med i flotille 246 – vi har mange opgaver og helt sikkert også én til dig.


Bliv medlem hos os


Kontakt rekrutteringsansvarlig via mail: hvf246-info@hjv.dk​
 ​

Eller brug formularen her 
- Skriv evt. 'HVF246' i bemærkningsfeltet, når du har valgt Marinehjemmeværnet.

 

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

 Bliv frivillig


 Opgaver


 Funktioner


 Organisation


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring