Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnsflotille 246 Nordvestfyn

​​Flotillen løser samfundsnyttige opgaver

Farvandsovervågning

Med MHV 817 PARTISAN og vores hurtiggående gummibåd deltager vi sammen med de øvrige skibe i Marinehjemmeværnet og Søværnet i overvågningen af de Danske farvande.

Her er opgaven patruljesejlads, at hold​​​e styr på hvem der opholder sig her og hvem der passerer igennem vore farvande.

Endvidere er vi, når vi er på vandet, med til at se om der foregår ulovligheder af forskellig slags, og som støtte til Politi og Skat.

Sø redning
Vi deltager, lige som søværnet og redningstjenesten, i sø redning, når der måtte være brug for dette.

Flotillen har et såkaldt SAR beredskab, der kan aktiveres og bemande skibet inden for 1/2 time hvis der måtte være brug for dette.

Miljøforurening

Miljøet udgør i dag en større og større andel af vores hverdag. Når vi er på havet indgår vi som en naturlig del af beredskabet.

Skulle uheldet være ude, og der f.eks. opdages olieforurening, så deltager vi med vores skib og evt. andre miljøskibe i at indfange og bortskaffe forureningen.

Bliv frivillig

Flotillen er hjemmehørende i Assens, hvor både skib og flotille-lokalerne er placeret. Flotillen dækker ud over Assens også Middelfart og Bogense kommuner.


 

Marinehjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for havet og sejlads og et ønske om at gøre en forskel.

Tag med

Er du fyldt 18 år byder vi dig velkommen til, at tage med på en sejlads for at se hvad marinehjemmeværnet laver...

Kontaktperson
Søren Van Elzelingen
Telefon ​+45 23 40 84 03​
E-mail hvf246-rek​spec1-1@hjv.dk​​

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring