Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

NK info om BAUN

BAUNEN er i rød driftsstatus og må ikke anvendes..

03-04-2021

Halløj 😊


Til jeres info, og desværre ikke en forsinket aprilsnar, er Baunen meldt i rød på beredskabstoten.


Der er problemer med begge hovedmotorer, og da maskinerne jo er en ret vital del der skal fungere for at kunne opretholde vort beredskab, er vi derfor desværre meldt i rød.


Disse problemer indebærer også, at vi IKKE må starte hovedmotorerne op, og derfor er sejlende aktiviteter på BAUN derfor NO-GO, indtil man har fundet ud af hvorfor de begge er gået i stykker, og til de er repareret.


Der ér indsendt reparationsanmodning, men vi i staben kan desværre endnu ikke give noget svar på, hvornår Baunen er kampklar igen, da det jo også er påskeferie alle andre steder.


Dette knæfald for mekanikken falder selvfølgelig på et ualmindeligt kedeligt tidspunkt, hvor vi ellers planlægger at kunne åbne mere op, ligesom resten af samfundet.

Vi skal derfor igang på "lånemarkedet" hos andre flotiller med fuld støtte fra CH MHV, så vi kan få gang i vore søben igen, .


Det indebærer så også, at vor Logdiv vil få en del transportopgaver af vore besætninger, til de flotiller hvor vi kan låne et skib, og de sejlende aktivitetsansvarlige skal tage højde for bl.a transport-tid til enheder.


Ovennævnte skriv er, som jeg indledte med, - til jeres info.

Så snart der er nyt omkring Baunen, vil i selvfølgelig blive orienteret.


Med venlig hilsen
Og med ønske om en ellers god påske til jer og jeres nærmeste

 

Michael Clay Aksenberg

Næstkommanderende - HVF255 Korsør

HVF255-NK@HJV.DK

tlf: 2843 7074

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring